szolgáltatások

Fedezze fel egyedülálló end-to-end Robotizált Folyamatautomtizációs és Generatív AI szolgáltatásainkat.

Tovább

RPA DISCOVERY

A gondos folyamatfeltérképezés az automatizálás életciklusának első állomása. A különböző részlegekkel folytatott interaktív Workshopok révén azonosítjuk a technológia bevezetésére legalkalmasabb területeket. Az ún. Process Assessment Tool (PAT) prioritizált listát kínál, amely megvalósíthatóság és megtérülés alapján rangsorolja a folyamatokat, ezzel támogatva Ügyfeleink döntését az „RPA Utazás” során. Fedezze fel cégének teljes potenciálját egy RPA Discovery keretein belül.

RPA TERVEZÉS

Ezen szolgáltatásunkkal az automatizálás új szintjét érheti el vállalata. Részletes folyamatelemzést és kutatást végzünk a folyamatfelelősökkel és vezetőkkel együttműködve, ahol az „As-is” folyamatokat feltérképezzük és megtervezzük az automatizálásra alkalmas „To-be” munkamentet. A vizsgált feladatokat Process Design Dokumentumokban (PDD) rögzítjük, amelyek aztán a fejlesztés alapjául szolgálhatnak. Az RPA Tervezéssel hatékonyan és átgondoltan vezetheti be a szoftverrobotokat, biztosítva a sikeres és zökkenőmentes átállást az automatizált működésre.

RPA FEJLESZTÉS

Tapasztalt RPA fejlesztőink a Process Design Dokumentumok alapján építik fel a kiválasztott folyamatokat. A folyamatok és a szoftverrobotok műszaki specifikációi egy Solution Design Dokumentumban kerülnek kidolgozásra. A fejlesztők továbbá felhasználói kézikönyvet is készítenek minden automatizált folyamathoz, amely segít a munkavállalóknak megérteni a megoldások működését. Az RPA Fejlesztés szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy vállalata az automatizáció minden előnyét kiaknázhatja, miközben a dolgozók értékteremtőbb feladatokban vehetnek részt és motivációjuk is jelentősen nő

RPA Tesztelés

Az elkészült automatizmusok teljes körű működését és az egyes építőkockák funkcionalitásait gondosan vizsgáljuk User Acceptance Tesztek (UAT) során. Ügyfeleink tesztkörnyezetében különböző tesztszcenáriók és -esetek mentén ellenőrizzük a rendszerek stabilitását és megbízhatóságát. Az RPA Tesztelés szolgáltatásunk biztosítja, hogy az automatizált folyamatok a legmagasabb színvonalon teljesítsenek Ügyfeleink éles IT környezetében a hatékony termelést szolgálva.

RPA
Implementáció

A sikeres és jóváhagyott tesztelést követően bevezetjük szoftverrobotos megoldásainkat Ügyfeleink éles infrastruktúrájába, szem előtt tartva az adatbiztonságot és a meglévő rendszerek közötti kapcsolatot. Az implementációt követően az RPA-val megvalósított folyamatok hipergondozáson esnek át, amely során az alapos monitorozás révén azonosítjuk és javítjuk a felmerülő hibákat. Az RPA Implementáció szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy automatizált rendszerei kiváló teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot és hatékonyságnövelést nyújtsanak vállalata számára.

Karbantartás

Amennyiben az általunk integrált szoftverrobotok működésében hiba lép fel, azt azonnal és körültekintően kezeljük, valamint javítjuk. A szakértő csapatunk elkötelezett abban, hogy vállalata zavartalanul üzemelhessen és a robotok által elvégzet üzleti folyamatok a nap 24 órájában anomália nélkül futhassanak.

RPA Oktatás

Támogatjuk Ügyfeleinket a Belső Kompetencia Központok (Center-of-Excellence, CoE) kialakításában. Célunk, hogy üzleti elemzői és fejlesztői tudást adjunk át, amely lehetővé teszi az RPA rendszerek skálázását belső erőforrásból. Az átfogó képzési programunk révén elősegítjük a vállalatok belső RPA-szakértelmének fejlesztését, lehetővé téve számukra, hogy az automatizálásban rejlő össze lehetőséget kiaknázhassák, miközben függetlenné válnak külső szolgáltatóktól.

Generatív 
AI + RPA

Ötvözzük az OpenAI mesterséges intelligenciáját a folyamatautomatizációval, így az "agyhoz kezet is rendelünk". Ennek köszönhetően képesek vagyunk teljes mértékben automatizálni a részletes riportkészítést, az ügyfélátvilágítást, a sajtófigyelést, a tudástranszfert, a service desk-et és még számos más tevékenységet is. Ismerje meg a Generatív AI + RPA által nyújtott üzleti előnyöket, melyekkel vállalata új szintre léphet és még versenyképesebbé válhat.

Generatív 
AI Oktatás

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk Ügyfeleinknek kiaknázni a ChatGPT és más AI-alapú eszközök nyújtotta előnyöket. Legyen szó marketingről, pénzügyről, egészségügyről, szolgáltatókról vagy egyéb iparágakról, az AI alkalmazása szinte minden területen óriási támogatást jelenthet. Oktatásunk célja, hogy Ügyfeleink felismerjék a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket és elsajátítsák a különböző megoldások megfelelő integrációját a mindennapi feladatokba, így vállalatuk új magasságokba emelkedhet.

TECHNOLÓGIÁK

Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet szolgáltatásainkról

KAPCSOLAT